rus
Українська

Застосування вібратора, як один зі способів урізноманітнити сексуальне життя

Застосування вібратора, як один зі способів урізноманітнити сексуальне життя
Застосування вібратора, як один зі способів урізноманітнити сексуальне життя

Вібратор – це простий у вживанні пристрій, який дозволяє розвинути чутливість, позбутися від рутини, комплексів і невпевненості у собі.

Попри загальну розкутість і певну свободу у відносинах, інтимна сторона нашого життя, як і раніше, залишається у тіні. Навіть досвічені пари уникають обговорювати цю тему, але ж сексуальна рутина швидко позбавить ваші відносини чуттєвості та пристрасті. Психологи стверджують – приблизно на 3 році спільного життя первісна пристрасть починає згасати. Щоб посилити взаємний інтерес, повернути колишню привабливість, партнерам потрібно шукати додаткові стимули для збудження.

Особливі іграшки та спеціальні пристрої не тільки допомагають урізноманітнити постільні забави, але і зберегти здоров'я при вимушеному утриманні. Сучасні дівчата значно менше закомплексовані, ніж їхні однолітки з 70-80-х. Вони мають базові знання про статеве життя, але більшість з них так і не навчилися спілкуватися з партнером на інтимні теми, розповідати йому про свої почуття й бажання.

Як досягти кульмінації

Основна проблема – відсутність оргазму. Раніше у жінки був переважно один партнер на все життя і саме його вона часто вважала основною причиною проблеми. Але сьогодні, коли інтимні стосунки стали різноманітними, багато хто звинувачує себе. Розвиваються різні комплекси та почуття власної неповноцінності (я повинна відчути, але у мене все.одно не вийде). Виникають певні незручності, дискомфорт, дисбаланс між бажаннями й можливостями. У такій ситуації жінки поводяться по-різному. Одні вважають, що плотські втіхи не для них, оскільки вони все одно не отримують задоволення, а інші, навпаки, сподіваються, що кожен новий партнер нарешті допоможе їм дійти до найвищої точки насолоди.

Приблизно 37% жінок відчувають оргазм під час інтенсивної стимуляції клітора (скупчення нервових закінчень, розташованого на відстані приблизно сантиметра від піхви). Стільки ж стверджує, що для досягнення кульмінації їм недостатньо тільки проникнення у піхву. Сьогодні існує чимало технік, що розвивають чутливість. Одним з рекомендованих сексопатологами способів є застосування вібратора, як з партнером, так і без нього. Саме з його допомогою жінки, що вважали себе фригідними, отримали насолоду від першого оргазму.

Наодинці з собою часто відчуваєш себе впевненіше, самостійно контролюєш ситуацію й комплекси відступають. Та надмірно захоплюватися таким способом стимуляції також не варто. Основне завдання вібратора – дати вам можливість розкрити себе, переконатися у власній сексуальності, дослідити ерогенні зони, а далі використовувати його як спільну іграшку під час сексу з партнером.

Від масажу до інтиму

Найчастіше купують вібратори саме пари, що прагнуть внести різноманітність у свої інтимні стосунки. Перший патент на цей винахід був виданий англійському лікарю Джозефу Мортімеру Гренвіллу у 1880 році. За формою прилад нагадував дриль з невеликою кулькою на кінчику. Пристрій призначався для медичних кабінетів, а час процедури не перевищував 5-10 хвилин. Перший ручний варіант для використання у домашніх умовах запатентував Гамільтон Біч у 1910 році.

Поступово технічні характеристики цих пристроїв поліпшуються. Прилади стають компактними, працюють безшумно. Спочатку їх рекламують досить обережно та маскують від виробами для масажу й товарами для краси. У 60-70-ті ставлення до них змінюється, тепер їм не приписують надумані можливості (від лікування застуд до зменшення нападів мігрені), а пропонують як засіб для кліторальної стимуляції. На початку 80-х з'являються універсальні моделі, що одночасно занурюються у піхву й стимулюють клітор.

На сайті мультирегіонального інтернет-магазину MAKEUP https://makeup.com.ua/categorys/1271114 можна замовити вібратор з безкоштовним доставленням за призначенням. Такий пристрій вже став звичною приналежністю. Серед його основних переваг відзначимо можливість урізноманітнити інтимне життя у недосвідчених пар, а також додати емоцій тим, хто вже давно перебуває у відносинах. Експерименти у сексуальній сфері – це особлива можливість посилити свої почуття, додати їм яскравості та насиченості. Застосування вібратора – один з ефективних способів доставити собі та партнеру задоволення.