rus
Українська

Харьков уничтожают. Город находится слишком близко к недоимперии.

Александр КочетковАлександр Кочетков

Харьков уничтожают. Город находится слишком близко к недоимперии.
Харьков уничтожают. Город находится слишком близко к недоимперии.

Харьковская телевизионная башня, с которой падает ее верхняя часть – один из страшных символов этой войны. Два года враг пытался попасть в эту башню, потому что считает, что устойчивость ВСУ, в частности вокруг Харькова, базируется исключительно на пропаганде (по себе меряют). И вот попал.

Далее текст на языке оригинала

Пошкодження виглядають величезними, насправді вони такими не є. Мовлення буде відновлено, хоча Інтернет для Харкова значно важливіший. Але ця подія натякає, що планує агресор для "першої столиці".

Зараз в Україні і світі обговорюють чергове блювотиння словами Лаврова, який заявив, що недоімперія планує захопити Харків. Це свідома дезінформація від "сумної коняки". Нема у них сил для взяття Харкова. І тому вони хочуть його максимально зруйнувати, перетворити на територію, непридатну для життя.

Кремль чудово розуміє, що за результатами війни буде створено 70-кілометрову безлюдну зону розділення. І він хоче, щоб вона пройшла через Харків. Що завдасть Україні непоправної втрати. Бо Харків – це промисловість, наука, фінанси, ІТ, культура.

Я не знаю, як реально захистити Харків від варварських атак – місто знаходиться надто близько до недоімперії. Але наше завдання – зробити все необхідне, що ця майбутня безлюдна зона розділення проходила не через Харків, а через зруйнований вщент Бєлгород.